Hemsida

Ge ditt företag en makeover!

I dag söker de allra flesta på nätet när de behöver en vara eller tjänst. Tänk då om de inte hittar ditt företag överhuvudtaget? Har du funderat på hur många affärsmöjligheter du har gått miste om?
Eller har du redan en sida som är omodern och som kanske t o m innehåller felaktig information bara för att det är både krångligt och dyrt att uppdatera den?

Din hemsida är också ditt skyltfönster! Det är det första dina kunder ser när de söker information och det kan påverka hur de fattar sina beslut. Alla företag behöver en snygg, lättnavigerad hemsida som fungerar lika bra i datorn som i mobilen och surfplattan.

Varför krångla till det i onödan?
Du kanske bara behöver en enklare presentation av ditt företag på nätet. En snygg startsida med en presentation av företaget och en kontaktsida räcker hur långt som helst! Och vill du komplettera eller lägga till mer senare, så är det enkelt gjort.
Ta chansen nu att ge ditt företag en makeover till ett kanonpris!

Upplägg och startsida kostar 6 500 kr och följande sidor 1 200 kr/st. Ring eller maila idag så fixar jag ett förslag på hur det kan se ut och en offert efter dina behov.